ENEN BGBG
ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ: 0882 580 100

E-mail: Запитване

Пропърти Мениджмънт БГ - лицензиран туристически опертатор /№05652/

Реденка Лодж

„Реденка Лодж” е тризвезден апартаментен хотел, разположен в местността Реденка, само на 2 км от новото голф игрище до Банско, на 8 км от самото курортно градче и на 2 км от Разлог.

Комплексът е част от Ваканционен Клуб "Реденка" и се състои от 19 луксозни ски апартамента и ресторант „Стария Разлогъ” с традиционна българска кухня. Някой от удоствата са централното отопление в цялата сграда, 24-часовата рецепция.

Апартаментите са с една и две спални и всеки един от тях е оборудван с кухненски бокс с всички необходими уреди и посуда за приготвяне на храна, а в баните има душ-кабини и сешоар.

Гарантирана е и постоянна температура на водата във вътрешния басейн от 30-32°. Външният басейн е отопляем и през лятото (01.06 - 15.09) поддържа постоянна температура на водата от 25-26°.

Множество хотелски удобства за спортуване или отдих са на Ваше разположение срещу малка дневна такса. Ще имате достъп до тенис корт, фитнес център, сауна, спа & уелнес център, масажи, джакузи и открит плувен басейн. За голф любителите има специални предложения за близкото голф игрище по дизайн на Йън Уснам.

апартамент - 1 спалня

Максимален капацитет - 4 души.
Брой стаи: 2
Стаи и обзавеждане: Спални - 1, Трапезарии - 1, Бани - 1.

апартамент - 2 спални


Максимален капацитет - 6 души.
Брой стаи: 3
Стаи и обзавеждане: Спални - 2, Трапезарии - 1, Бани - 1.

Резервирай

Ваканционен Клуб ''Реденка''