ENEN BGBG
ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ: 0882 580 100

E-mail: Запитване

Пропърти Мениджмънт БГ - лицензиран туристически опертатор /№05652/

Вили Реденка

Вили „Реденка” се намират в хотелски комплекс "Реденка" - комплекс от затворен тип. Те са общо 24 на брой, от които 8 са с две спални и 16 са с три спални.

Построени са в алпийски стил, по най-високи стандарти. Разполагат с всички необходими уреди и посуда за готвене, също така и други удобства за домакинството.

Всяка вила има кабелна телевизия с богат избор от местни и международни канали, Интернет връзка, камина. Някои от къщите могат да предложат и собствена сауна – ако желаете да наемете такъв тип вила, моля свържете се с нас предварително.

Гарантирана е и постоянна температура на водата във вътрешния басейн от 30-32°. Външният басейн е отопляем и през лятото (01.06 - 15.09) поддържа постоянна температура на водата от 25-26°.

Целият комплекс се намира в местността Реденка, с изглед към величествените планини Рила и Пирин. Разстоянието до Разлог е 2 км, до Банско около 8 км, а до новопостроеното голф игрище – 1.5 км. Комплексът разполага със собствен ски-бус, който е на Ваше разположение за да Ви откара до кабинковия лифт „Гондолата” в Банско, съответно да Ви върне обратно до комплекса. По желание могат да се организират различни екскурзии до многобройните исторически забележителности, намиращи се в близост до Банско и Разлог.

Вила - голяма


Максимален капацитет - 8 човека.
Брой стаи: 4
Стаи и обзавеждане: Спални - 3, Трапезарии - 1, Бани - 2.

Вила - малка


Максимален капацитет - 6 човека.
Брой стаи: 3
Стаи и обзавеждане: Спални - 2, Трапезарии - 1, Бани - 1.

Резервирай

Ваканционен Клуб ''Реденка''